O meni

Dobrodošli na moji spletni strani!

Sem Ksenija, po izobrazbi jezikoslovka, po duši in poklicu pa še cel kup stvari, da se včasih prav s težavo na kratko predstavim.

Že od malega me je oče karal s prispodobo, naj vendar ne nosim 33 stvari naenkrat v rokah. Od tod tudi poimenovanje strani. Vedno so mi govorili, da bi bilo bolje, če bi se osredotočila samo na eno stvar, pa me radovednost nikoli ni pustila, da bi se nekje zasidrala predolgo. In vse bolj menim, da je to lahko le prednost, saj z določeno intelektualno in izkustveno širino vse novo le še dopolnjuje staro in skupaj tvori vedno bolj zaključeno in poglobljeno celoto.

Željnim znanja o še nepoznanem zato ponujam celoten paket spoznavanja tako novega jezika kot tudi njegove kulture in turistične ponudbe. Hkrati pa vam lahko pomagam s prevajanjem, pisanjem vsebin in jezikovnim svetovanjem. Več o mojih storitvah si lahko preberete s klikom na povezavo.

Vsi tisti radovedneži, ki vas zanima 33 stvari in se zadovoljite s spletnim raziskovanjem v udobju doma, pa ste dobrodošli na straneh mojega bloga.