Turistično vodenje

train-569323_1920

Že od nekdaj sem se navduševala nad vsem tujim in drugačnim, kar me je posledično peljalo v študij jezikoslovja. Jezik pa je veliko več kot samo orodje sporočanja, je duša večje ali manjše skupnosti ljudi, ki jih poleg jezika združujejo skupna preteklost, kultura, miselnost in navade. Tako sem se kaj kmalu usmerila tudi v turizem.

“Povsod je lepo, a doma je najlepše,” pravijo.

Domovino imam samo eno, zaradi svojega izobraževanja in življenja v tujini pa lahko rečem, da imam domove kar tri. To so tri dežele, ki so mi domače, poznam njihov jezik, kulturo, ljudi. Zato so tudi dežele, po katerih turistično vodim.

Nudim storitve turističnega vodenja po SLOVENIJI, še vedno prvi destinaciji na mojem seznamu, ter v FRANCIJI in na ČEŠKEM. Turistično vodenje lahko opravljam v ANGLEŠKEM, FRANCOSKEM, ČEŠKEM in seveda SLOVENSKEM JEZIKU.

Redno sodelujem s Slovensko turistično organizacijo pri promociji Slovenije in slovenske turistične ponudbe v tujini in tujih medijih, zato turističnim agencijam lahko ponudim tudi svetovanje in pomoč pri pripravi in organizaciji turističnih programov.