Storitve

chairs-1814602_1920

Bi se radi naučili novega jezika ali obnovili in utrdili vaše znanje? Potem vam kot diplomirana francistka in bohemistka lahko pomagam z JEZIKOVNIMI TEČAJI IN INŠTRUKCIJAMI francoskega, češkega in slovenskega jezika. Poučevanje jezika nadvse rada dopolnjujem z informiranjem o dotični kulturi ter občasnim pobegom na teren, kjer lahko tečajnik obravnavano deželo spozna in doživi na lastni koži ter se hkrati preizkusi v obvladanju osvojenega znanja jezika.

train-569323_1920

Sem državno licencirana turistična vodnica in svoje storitve vodenja predvsem v Sloveniji, po dogovoru pa tudi v Franciji in na Češkem, ponujam tako svojim tečajnikom kot posameznikom, zaključenim skupinam in turističnim agencijam. TURISTIČNO VODENJE lahko opravljam v slovenskem, angleškem, francoskem in češkem jeziku.

book-631760_1920

Ponujam tudi storitve PREVAJANJA IN LEKTORIRANJA, še posebej blizu mi je književno prevajanje. Prevajam iz francoskega, češkega in angleškega jezika v slovenščino in obratno.

Književnega prevajanja pa ne bi bila zmožna brez močnega občutka za jezik in izražanje, zaradi česa vam lahko pomagam tudi s PISANJEM vsebin po dogovoru, marketinškim, novinarskim, kreativnim – leposlovnim pisanjem ter jezikovnim svetovanjem.